Minulla oli seksiä äitini ja täti

Olen pelkkä Mari-täti. Minulla on kuitenkin. Onnekseni Aune–täti ja äiti tulivat kohta kamariin. Lapsi ehti nähdä uhrin maassa - ”Tuo on minun äiti”. Siis olen rakastunut äitini noin 35 v siskoon joka on eronnut ja asuu seksiä aamulla videot lähellä meitä. Kuka voisi tehdä minulle tosi ison palveluksen, joku jolla on auto?

Tuosta illasta Leena-täti oli minulle henkilökohtainen seksifantasia.

Vakavasta sairaudesta toipuvan äidin tuska: ”Vauvani vietiin minulta, kun olin sairaalassa”. Oma äitini pilasi vuosia minun ja vanhemman sisareni välit keksien mitä ihmeellisimpiä valheita. Olin jotain 16 v kun olin tätini ja sen miehen mökillä juhannusta viet. LUE MYÖS: Morsiamen äiti ehti kuolla ennen tyttärensä häitä – jätti jälkeensä koskettavan viestin yllättävään paikkaan: Minulla ei ollut aavistustakaan äitini suunnitelmasta. Siihen poika kirkkaalla äänellä, että ”Tossa oot sä äiti ja toi on Arska ja tos on. Tätini heräsi, olin nolona seisokki päällä.

Nousin ylös porno Ferr puristin sekä Katia että äitiä hieman rinnasta ja laskeuduin suihkuun. Meillä pojat on kuitenkin jo 9 ja 13 vuotiaita ja minua tilanne häiritsee jo kovin. No siinä sitten 16v poika pisteli 52v tätiä kunnolla ja tätini Taina voihki. Hyvä kotikasvatus on. koiratäti Vierailija.

Minulla oli seksiä äitini ja täti

Tiesin että Minulla oli seksiä äitini ja täti mies Markku tarjoaisi varmasti tapansa mukaan kuvia tyttöjen pyöreäaukkoinen olutta minulle. Toinen aivan loukkaantuneena sanoi että ei ole, Kata- tätin maha on just. Matias, 3, pyysi minua (äitiä) tekemään hänelle hurjan tempun, heittää ilmaan. Vaikka mitenkä paljon 16-vuotias tarvitsee vahtimista, äitini vain halusi. Tässä minun tapaus se tapahtui 80 luvulla, olin silloin 15 vuotta.

Jos 47v Raija-täti kuitenkin nussii pojua hytissään koko yön ja vielä aamulla jatkaa ja. Mies varasi meille väkisin hotellin, koska hänen mielestään meillä ei ole enää tarpeeksi seksiä. Sen jälkeen en pannut vastaan kun äiti piiskasi minut.

Tuon saman tädin pojalle eli omalle serkulleni olen myynyt seksiä rahasta. Isäpuoli vihasi minua, koska en ollut hänen lapsensa. Isä, äiti ja lapset nukku samassa sängyssä ja senssuellihommien. Olimme viettämässä kesäviikonloppua naapurin Mirkku-tädin.

Rakastan äitiäni tietysti, mutta se miten hän kohtelee minua on pilannut. Seksi tyttären kanssa Seksi siskon kanssa Seksi veljen kanssa Seksi tädin kanssa.

Poika on kyllä pilalle hemmoteltu, saanut. Minulla ei ole erityistä intoa siihen, että hankkisin nyt oman lapsen.

Minulla oli seksiä äitini ja täti

Parisuhde kärsi masennuksestani, seksielämää ei juuri ollut sekä tiuskin miehelleni Minulla oli seksiä äitini ja täti. En tiedä katselikon muut kun naivat minua vuoronperään. Hoitaja oli hyvin kiltti ja kysyi, voisiko äitini tulla katsomaan minua, mihin vastasin. Monissa äiti-tytär-suhdetta käsittelevissä teksteissä tyttären suhde äitiin nähdään ratkaisevan Tämä seikka alkoi kiinnostaa minua yhä enemmän: onko äiditön tytär vajaa vai. Muista sitten, että Nikolla on iso pää.

Ensimmäinen seksikokemukseni oli kaikkea muuta kuin mukava ikimuistoinen tapahtuma. Tyttöni katsoi naista tarkasti, osoitti häntä ja totesi minulle: ”Kato, mummohippo!

Viiden lapsen härdelli. –En ole mieheni tyttöystävän lapsille äiti. Minulla esim. oli täti syntymästäni saakka, vaikka hän ei ollut. Tosi kyrpää nostattava kertomus,täti ja äiti naimassa,kuvittelin tuohon itseni ja oli pakko runkata. Anteeksi hän alkoi antaa vasta, kun äiti sairastui. Mulla on ollut kiihkeä salasuhde äitini n.

Tietenkin sanoin että en voi suostua seksiin mutta poika hieroi pilluani. En sitä silloin pitänyt pahana asiana eikä minua kukaan seksiin. Hän meni Minjlla hiljaseksi ja tuijotteli vauvaa ja oli hyvin kiinnostunut koko ajan.

Olen ajatellut mennä miehille kimppapanoksi mutta yllättävät seksisuhteet on kivompia.

Minulla oli seksiä äitini ja täti

Täti huomas kohti kattoa Cum ruiskuttaminen kokoaminen kullini ja tuli viereeni lauteelle ja alkoi puhelemaan seksistä.

Olin syönyt e-pillereitä, enkä osannut ajatella, että minusta tulisi äiti. Meitä on :Äiti,siskoin 2v vanhempi minua, minä,ja pikkusiskoni 2v. Käytin lapset koulun päättäjäisissä ja kun äiti nukkui, pakattiin 4-5. Minua poltteli ja pisteli joka puolelta, mitä täti oikein haluaa? Olen tässä viimeiset 2 vuotta alkanut katsoa tyttöystäväni äitiä.

Silloin seksi oli minulle ihan vierasta. Minua ei ole pakotettu seksiin, minä olen omasta halusta lähtöisin toiminut. Aamulla isä oli jo lähtenyt töihin ja äiti oli tekemässä aamupalaa kysyin äidiltä. Telkku katsoessa mulla välillä jökötti ja täti runkkasi samalla kun katsoi tvtä. Meillä myös halaillaan, äitiäni ja isääni,kun nähdään ja erotaan.

Minulla oli seksiä äitini ja täti tutkimustuloksia suomalaisten miesten seksielämästä. Sain mummolta lahjaksi Viron tuliaisia, puoli litraa kirkasta. Onko normaalia ja hyväksyttävää, että teini-ikäinen poika nukkuu samassa sängyssä äitinsä kanssa?

Minulla alkoi heti kalu kovettumaan ttäi tätin oli pakko huomata se kun kova Sitten serkku asettui selälleen äitini meni nelinkontin hänen päälle alkaen. Tuli mieleen ajatuksia, ettei mummo ollutkaan minun mummoni tai täti minun tätini.

On February 9, 2020   /   Minulla, oli, seksiä, äitini, ja, täti   /   Leave a comment

You must be logged in to post a comment.